Als er een grote kwalitatieve selectie van kunstenaars is, dan beschikt Studio Beerenberg een totaal pakket aan kunstenaars waarmee je tentoonstellingen kan organiseren en produceren. Het hele organiseren kan gedaan worden met behulp van het netwerk. Het zou zelfs mogelijk kunnen zijn dat je tentoonstellingen kan laten plaatsvinden in verschillende tentoonstellingen locaties door Nederland. En aangezien het netwerk moet bestaan uit kunstenaars verspreid over de hele wereld, is er toegang tot een wereldwijde mogelijkheid tot exposeren. Uitwisselingen van het netwerk binnen het netwerk van Studio Beerenberg. Een grid van mogelijkheden verspreid over de wereld.

Je hebt namelijk ook de beschikking over mensen die de ontwerpen kunnen maken voor de website, posters en kunstzinnige kunst filmpjes ter promotie van de tentoonstelling of andere zaken.

In zekere zin moet het mogelijk zijn een constructie op te bouwen dat Studio Beerenberg aanvragen krijgt voor het mee organiseren van tentoonstellingen. Of gevraagd worden voor specifieke kunstenaars iets te laten maken. Denk aan een Oddstream uit Nijmegen.